En mann i 20-årene er mistenkt for promillekjøring med bil. Han ble stoppet i Bøverbruvegen på Reinsvoll like etter klokka ett i natt.

Den mistenkte hadde heller ikke et gyldig førerkort å vise frem da han ble stanset av politiet.

En kvinne i tenårene kjørte ut i Raufoss i dag tidlig. Hun holdt lav hastighet da hun kjørte av vegen og traff en lyktestolpe.

Bilbranner i Oslo

Funn på åstedet gjør at politiet mistenker at brann i tre biler på Tøyen i Oslo ble antent i natt. Politiet varslet først om brann i en bil klokka 2.46 om natten. Kort etter ble det opplyst at det brant i tre biler.

– En hypotese vi jobber etter, er at brannen kan være påsatt. Det er gjort funn på åstedet som underbygger dette, uten at vi kan gå nærmere inn på hva slags funn som er gjort, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt.

Kyiv må regne med flere strømbrudd

Innbyggerne i Ukrainas hovedstad Kyiv må regne med gjentatte og plutselige strømbrudd gjennom hele vinteren, uttaler byens ledelse.

Elektrisitetsforsyningen i Kyiv er, i likhet med andre ukrainske byer, blitt utsatt for store strømbrudd som følge av russiske angrep siden oktober. Elektrikere jobber døgnet rundt for å reparere kraftnettet, men situasjonen er likevel vanskelig, opplyser myndighetene.

Zuccarello bidro til seier

Mats Zuccarello bidro til seieren med ett mål da Minnesota Wild igjen viste styrke og vant 4–1 borte mot Jets.

Zuccarello kunne i tillegg til målet, som kom seks og et halvt minutt i ut i første periode i går kveld, også notere seg en assist da lagkamerat Frederick Gaudreau la inn Minnesota Wilds tredje mål i den andre perioden.

Hittil i sesongen står Zuccarello med 16 mål og 23 assist på 35 kamper.