(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V65-1 er i gang klokken 18.45

Lerum med knallsterke tips på Forus 24. mai - Kr.1 949 ble til Kr.163 172
Undertegnede knallet til med ordentlige topptips til JACKPOTOMGANGEN på Forus fredag, og den store V65-bongen på Nettavisen til Kr.1 949 satt som den skulle. Utbetalingen på den ble gedigne Kr.163 172,-. Grand Queen innfridde som den beste bankeren i omgangen, og supersjokket Trøndern (0,7%) var med på seks hester. I V5-spillet ble det også fullklaff denne fredagen, og den store bongen på Nettavisen til Kr.1 085 betalte ut hele Kr.35 735.

2 Eld Rapp (V65-3) er den klare bankeren på Forus i kveld, og den garderes ikke. Ellers har vi jobbet frem flere interessante objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V65-omgangen onsdag finner du her

V65-1 : 1 Trøndern – Var under pari på lørdag, og den må levere bedre i kveld skal den vinne. Har egentlig en svært fin oppgave foran seg, og på sitt beste leder den dette rundt om. Skal stå først. Bak denne er løpet vidåpent, og det skiller lite.

V65-2 : 5 Tigress O. – Gjør nesten kun gode innsatser, og skal ha en god sjanse i et småbillig løp som dette. Spinner normalt til tet, og siden er det hesten å slå. Klart førstevalg. 3 Lover Schermer – Fikk det ikke helt til å flyte i debuten for Wiig sist, og den leverte under pari. Til denne starten rykker man skoene bak, og på sitt beste er den god nok. Motbudet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 2 Eld Rapp – Har gjort to løp etter et lengre avbrekk, og sist jogget den altså 28,2/2100ma med krefter igjen. Her blir det tidlig tet, og siden blir den ikke enkel å ha med å gjøre. Leder normalt rundt om, og vi banker.

V65-4 : 6 Flytroll Jaros – Var helt enorm på sitt beste i fjor, men har ikke vært like god i år. Nå har den skiftet trener, og det skal bli spennende å se den i regi Tom Erga. Kommer ut skoløs rundt, og med BIKE direkte. Begge disse endringene skjer for første gang i karrieren, og kan løfte den betydelig. Plasseres klart først direkte. Neste gang kan den nemlig være oppbrukt som et godt objekt…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 4 Code Young – Har vist seg å være klart best på sprint, og tredje sist lagde den hakkemat av feltet når den vant på 12,4. Har en veldig riktig oppgave foran seg nå, og vi tror på en flott mulighet.

V65-6 : 9 Hans Reerstrup – I finalen er det ganske jevnt blant flere, og det skiller ikke mye. Ideen har rotet det til for seg på slutten, men kommer nå ut etter en pause, og vi er inne på at den er godt forberedt. Vil nemlig miste nesten alle poengene sine om den ikke leverer (ettall øverst i raden), og her skal man rett og slett være litt på vakt. Er også meldt skoløs rundt, og det skal være et pluss. Settes frekt først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»