(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med supertips i V4-lunsjen til Sverige - sjekk ut følgende:
* 1. juli - Den store bongen på Nettavisen til Kr.1 181 betalte ut hele Kr.20 943 i V4-lunsjen til Solänget.
* 11. juni - Den store bongen på Nettavisen til Kr.1 181 betalte ut hele Kr.31 139 i V4-lunsjen til Axevalla.
* 29. april - Den lille bongen på Nettavisen til Kr.480 betalte ut hele Kr.19 376 i V4-lunsjen til Visby.

Eskilstuna står for V65-lunsjen fredag, og det er en spennende omgang vi har foran oss. Den beste bankeren kommer ut i V65-5, og der står vi alene på 2 Västerbo Cookie. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V65-omgangen fra Eskilstuna finner du her

V65-1 : 3 Önas Spartacus – Går altså fra finalen i pokalløpet, og ut i et vanlig lunsjløp. Normalt skal det være grønne lykter, og den skal naturligvis stå først på ranken. Vær dog OBS på at den har skiftet trener siden sist, og slikt er aldri helt enkelt å regne på. Den skal dessuten gå med sko på alle fire, og i kun en vanlig vogn. Med disse usikkerhetsmomentene så avstår vi fra et bankerspill. Motivert, men…

V65-2 : 2 Lovebird Journey – Speedet inn til seier i debuten, og avslørte at den har en veldig bra fart i kroppen. Var dog ingen hest man sperret øynene opp for, og vi vil gjerne se litt mer av den før vi går til på den som en tung favoritt. Se opp for 3 Bluebeat som vi liker bedre, og som tok en bunnsolid seier sist. Er under en veldig fin utvikling, og plukkes med på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 2 Turmfalke – Er ikke helt enkel, men den er mye bedre enn raden, og vi har latt oss imponere av den på slutten. Tapte mye på tidlig galopp sist, men kom voldsomt tilbake, og viste 14 s 1800m med krefter igjen. Kommer den seg bare feilfritt avgårde nedover startsiden så duger den i massevis, og vi setter den frekt først.

V65-4 : 3 No Remorse – Er i toppform, og ble sittende fast med krefter igjen på en god tid sist. Kusken vant med den nest sist, og kjenner hesten godt. Det er alltid et pluss i slike løp. Prøves som en frekkis mot helt riktig motstand. 5 Charlie Trot – Fullførte fint etter litt hinder på veien sist, og varslet form. Her blåser den trolig til tet, og kan lede rundt om på en god dag (har vunnet 4 av 6 løp som den har gått i tet).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Västerbo Cookie – Avgjorde sprettlett med krefter igjen i comebacket sist, og var ordentlig positiv direkte. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og kommer den seg bare feilfritt avgårde så tror vi ikke den taper dette. Skal stå klart først på ranken.

V65-6 : 4 Extremely Sweet – Gikk klart bra etter pause sist, men hadde nok også godt av det løpet etter oppholdet. Har en drømmeoppgave foran seg nå, den er lynrask fra start, og skulle den greie å ta seg forbi 2 My Dreams, ja, da kommer Extremely Sweet å lede dette lenge. Plasseres først i et ellers jevnt oppgjør.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»