(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med sterke V75-tips - sjekk ut følgende:
* 26. mai - Kr.430 000 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Solvalla. Omsetning: 175 252.
* 18. mai - Kr.430 000 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Gävle. Omsetning: 150 223.
* 6. april - Kr.963 00 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Åby. Omsetning: 192 938.
* 31. mars - Kr.700 000 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Romme. Omsetning: 201 102.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 19.20

Skellefteå byr på en spennende JACKPOTOMGANG i kveld, og veldig mange har satt opp sine hester til nettopp denne kjøringen. I fjor ble utbetalingen nesten 2 millioner kroner i V86-spillet, og ingen bør bli overrasket om det gir godt betalt igjen i år. På Andelstorget banker vi 3 Maybach W.F. (V86-2) på de flate bongene, og er veldig inne på at den leder sitt løp rundt om. Vi spiller trolig bankerfritt på systemene, mens vi bestemmer oss først senere når det gjelder siste info bongene. Våre komplette V86-tips til Skellefteå er som følger:

Våre andelslag på Andelstorget til V86-omgangen onsdag finner du her

V86-1 : 9 Mellby Lion – Har kun vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og har egentlig en noe billigere oppgave foran seg i kveld. Står dessuten i et fint smygspor, og kommer trolig å havne i et bra utvendig par. Skal ha en god sjanse å felle denne gjengen i sluttrunden, og vi iler til med tipsnikken. 10 Dama Di Prussia – Spurtet bra sist, og kom til mål med litt krefter igjen da. Ble småsyk etter det løpet, men skal være frisk igjen nå. Magnus Djuse får igjen sjansen, og det liker vi. Må med på en tidlig gardering, og det er denne vi frykter mest. Bak disse er løpet jevnt, og det trenger ikke være feil med en bred gardering.

Vår rangering : A : 9 B : 10-12-5-2-6-7 C : 3-4-8-1-11

V86-2 : 3 Maybach W.F. – Har en drømmeoppgave foran seg i kveld, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. 1 Devils Tongue vant riktignok dette løpet fra tet i fjor, men var da i en mye bedre form, og gikk dessuten skoløs og med BIKE. I kveld går den med en vanlig vogn og sko på alle fire. Vi er veldig inne på at Sandra Eriksson ønsker å kjøre sin hest i tet, og dermed ligger veien til tet åpen for vårt klare førstevalg. Maybach W.F. var helt strålende når den vant V75 fra tet fjerde sist, og vær OBS på at den aldri har tapt løp når den har kommet seg foran. Har vunnet 10 løp av 10 mulige. Feilet i en trang situasjon sist, mens den viste 09,6 s 800m nest sist. Rapportene er svært gode, og den må bare prøves i kveld. Velger man å gardere så er det brennkvikke 7 Mellby Joker som er verst i mot.

Vår rangering : A : 3 B : 7-1-5 C : 8-2-6-9-10-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-3 : 12 Tangen Tore – Har sett helt strålende ut i ny regi, og sist var den altså alene på foto uten at den så veldig trøtt ut i målgangen. Kan nok helt sikkert en 24-tid på en bra bane, og dette burde dessuten være en «kalding» som passer perfekt i hendene til Ove A. Lindqvist. Plasseres klart først. 11 Brageson – Har litt dårlig skalle, men er uansett alltid giftig når den får smyge med i rygger. Nå er den helt riktig ute igjen, og skal naturligvis med om man velger å gardere Tangen Tore. Løpet ellers er svært jevnt, og i fjor kom storskrellen i nettopp dette løpet.

Vår rangering : A : 12 B : 11-1-13-6-7-10-9-8 C : 4-3-2-5

V86-4 : 7 Charmant De Zack – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og fullførte sterkt etter en sluttrunde i dødens på Francesco Zet sist. Var ute på samme distanse 19. august i fjor, og plukket da ned en tetløpende 3 Global Badman. Skal derfor ha en god sjanse om den leverer på sitt beste i kveld, og spesielt når det er Magnus Djuse som setter seg opp. Skal stå klart først på ranken. Det er normalt kun en hest i mot, og det er 3 Global Badman som riktignok var under pari sist. Gangen før var den dog helt strålende etter galopp, og leverte et lynraskt oppløp da. Er kjapp ut, her blir det normalt gratis tet, og siden kommer den å lede lenge. Motbudet.

Vår rangering : A : 7 B : 3 C : 6-4-1-5-2

V86-5 : 2 Macao Keeper – Ser ut til å bli kolossalt hardt betrodd, og det er fakta feil at den skal være såpass hardt betrodd som den var når vi la ut våre tips (70,5%). Det er snakk om en bra hest i grunnlaget, og den har gjort veldig gode løp på slutten. Var dog ikke helt på topp sist, og den må heve seg skal den vinne dette. Vi er dessuten usikre på om den kommer seg foran da det er startkjappe hester på utsiden. Plasseres kun knepent først. 3 Fantasy Sensation – Løste veldig raskt ut bak bilen tredje sist, og da solgte den seg dyrt fra tet over samme distanse. Gikk altså 13,6/2140ma på samme bane, og det gjør ikke mange i dette feltet etter den. Vant nest sist, mens den ble for pigg i volten, og galopperte sist. Har perfekte betingelser foran seg her, og den kommer å lede lenge skulle den komme seg foran. Skreller? Bak disse er dette et skummelt løp, og vi garderer bredt.

Vår rangering : A : 2 B : 3-9-10-1-4-5-8 C : 7-11-12-6

V86-6 : 4 Järvsöodin – Var knallgod fra dødens sist, og holder toppform. Gikk da 19 s 800m. Galopperte i dette løpet i fjor, men er normalt stabil, og skulle den komme seg foran så er normalt dette løpet over. Skal stå først på ranken. 3 B.W. Sture – Vant dette løpet i fjor, den er kjapp ut, og fra for eksempel tet/rygg leder på favoritten så er den alt annet enn ueffen. Formen er god, og det ble feil for den sist. Motbudet. Totalt seks hester kan vinne om man velger å gardere bredt.

Vår rangering : A : 4 B : 3-7-12-11-1 C : 9-8-6-2-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-7 : 1 Competivo – Er en veldig «majestetisk» hest som hele tiden blir bedre. Var knallgod når den vant nest sist, mens den sist fullførte bra på det som trolig er en litt for kort distanse enda. Innersporet er minuset i kveld, for den har hittil i karrieren ikke vært veldig kjapp innledningsvis. Ergo så kan denne favoritten være i trøbbel, og vi avstår fra et bankerspill. Leter man en skrell så glem ikke 8 Global Bam Bautin. Den var dog kun helt OK sist, men det virket som den ikke passet helt på banen da. Gangen før var den kolossalt god etter en tidlig galopp, og vi hadde 13,9/2300m på den da. Er god nok på kapasitet, og leverer den som nest sist så kan den storskrelle. PASSES! Bak disse så skiller det lite, og skulle først favoritten bli fast på innersporet så er det flere aktuelle hester som kan overraske.

Vår rangering : A : 1 B : 8-2-7-5-9-10-6 C : 3-4-11-12

V86-8 : 5 Ajlexes Hans – V86-finalen er veldig bra, og det skiller ikke mye på hestene. Vi har dog en klar ide her, og er veldig inne på at Ajlexes Hans stormer til tet, og siden blir den svært vrien å plukke ned. Ledet i det lengste sist, og var knallgod i nederlaget. Spor rett bak bilen i Skellefteå er BEST, og vi tviler om noen greier å svare denne innledningsvis. Nå skal den også gå skoløs rundt, og det er et pluss. Er en banker for de frekke. 2 Belfort Rags – Har vært ordentlig god i comebacket, men sist ble det helt feil for den, og det løpet kan man bare sette en strek over. Er veldig kjapp fra start, og skulle det for eksempel bli rygg leder på vår ide så blir den spennende å følge via siste indre. Har nemlig stor fart i kroppen sin. Motbudet.

Vår rangering : A : 5 B : 2-3-12-1-6-10-11 C : 4-8-9-7

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»