(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Östersund byr på en knallfin V64-jackpotomgang i kveld, og her skal vi få se noen av de beste 4-åringene gjøre opp i forsøk til Derby og Derbystoet. Vi banker naturligvis 7 Overvik Prinsen (V64-1), og ganger bongene opp med minimum 2 på Andelstorget. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V64-omgangen fra Östersund finner du her

V64-1 : 7 Overvik Prinsen – Årsdebuterer altså i et kval til Derby, og selv om formen ikke er på topp direkte så går det nesten ikke å spille i mot den. Var i en helt egen klasse som 3-åring, den har aldri tapt, og fra tidlig tet her så er dette løpet over. Soleklar tipsener, og en naturlig banker.

V64-2 : 8 Bleke Borken – Er ikke stabil, men på ren kapasitet er den fryktelig god. Kommer med superform, og har fakta en veldig bra sjanse om den bare skikker seg. Plasseres småfrekt først. Mye spill kommer det på 6 Hå Lodve, men den har ikke fungert spesielt bra i sine siste løp, og blir kun en bitteliten outsider for oss.

V64-3 : Troll SterkFaksine – Ble sittende bom fast som fulltanket i årsdebuten sist, men har siden det løpet hatt en pause, og blitt satt opp til dette forsøket i Derbystoet. Var en av de beste i årgangen i fjor, og den er spennende mot en veldig overkommelig gjeng i kveld. Settes først. 4 Ängspuma – Er veldig kapabel, og gikk voldsomt etter en grov galopp sist. Kom kolossalt sterkt tilbake, og på klokken stod det 20,7 s 700m. I kveld får Wäjersten sjansen, og feilfritt er denne god nok i massevis. Motbudet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 1 Björli Bolt – Har vist litt dårlig vilje i de løpene den har gjort i Norge i år, men nå som den får med seg et korrektiv (pisk) regner vi med at den vil yte bedre. Burde ta hånd om føringen, i kveld kommer det på en BIKE, og vår klare feeling er at den leder dette rundt om på en god dag. SPILLES!

V64-5 : 4 Give Me Five – Vant sprettlett fra tet på Varig Orkla Arena sist, og kom ubrukt til mål da. Oscar Berglund har flott form på hestene sine, og Give Me Five er altså en av de som det virkelig sprudler av. Er bare kusken på hugget innledningsvis her så kan det bli billig tet, og siden er det hesten å slå.

V64-6 : 6 Fräcke Prins – Er MILEVIS bedre enn raden, og nest sist viste den for eksempel 22,5/1500m etter galopp. Kommer ut på en mer passende distanse i kveld, den trives på denne banen, og klaffer det bare litt på veien så skal den duge godt. Prøves som en frekkis i en ellers jevn finale.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»