(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med sterke V75-tips - sjekk ut følgende:
* 26. mai - Kr.430 000 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Solvalla. Omsetning: 175 252.
* 18. mai - Kr.430 000 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Gävle. Omsetning: 150 223.
* 6. april - Kr.963 00 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Åby. Omsetning: 192 938.
* 31. mars - Kr.700 000 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Romme. Omsetning: 201 102.

Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Momarken byr altså på V75-JACKPOT lørdag, og gjør det i en svært spennende og veldig jevn omgang. I de fleste av løpene så vrimler det med seierskandidater, og det skiller dessuten lite. Vi blir derfor overrasket om det ikke skreller til noen ganger i denne omgangen, og regner med flotte kroner til de med riktig rekke. På de flate bongene på Andelstorget så banker vi 1 Mozart B.R. i finalen. På systemene spiller vi bankerfritt, mens vi bestemmer oss først senere når det gjelder siste info bongene. Våre komplette tips til lørdagens V75-omgang er som følger:

Våre andelslag på Andelstorget til V75-omgangen på Momarken finner du her

V75-1 : 2 Mighty Boy – Har vært knallgod over en lengre periode, og spurtet bra bak Stoletheshow sist. Er lynrask fra start, og her blir det enten tet eller rygg leder på 1 Cabron. Har en god sjanse fra begge posisjoner, og plasseres ganske klart først. Nevnte 1 Cabron kan «ALT» på en god dag, og leverer den som fjerde sist så taper den fakta neppe dette om den greier å forsvare innersporet. Østre har nå hatt den på stallen hos seg en kort tid, og han kommer å rigge den ordentlig til før dette løpet. Motbudet. Ellers er det et veldig klart skille på hestene, og fire av disse er normalt sjanseløse.

Vår rangering : A : 2 B : 1-5-7 C : 4-3-8-6

V75-2 : 12 Skeie Tor – Dette løpet er vidåpent, og ingen er fakta helt sjanseløse. Favoritten er BEST, og den avgjorde enkelt sist. I comebacket nest sist viste den stor fart mellom galoppene, og dette er en veldig grunnkapabel traver. Minuset er at den ikke er helt stabil, og det er også grunnen til at vi ikke tør la den stå alene. Motivert, men… 11 Alm Vinni – Tar man den lange turen med, og det er med ambisjoner. Er nybehandlet i knærne før denne oppgaven, den har trent sterkt, og duger om den leverer på sitt beste. Kan absolutt overraske. Motbudet. Ellers er det bare å gardere på her, og dette blir et dyrt løp for oss.

Vår rangering : A : 12 B : 11-9-1-4-6-8-3-5-2 C : 10-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 6 Macbeth B.R. – Er en middels 4-åring, og ikke veldig mye mer enn det. Har dog vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og er nå klart billigere ute. Er satt opp for dette løpet, og da regner vi med at den leverer på sitt beste. Plasseres først i et ellers jevnt oppgjør. Se opp for 9 Wizer som trolig er en bedre hest på ren kapasitet. Jogget for eksempel en 15-tid på distansen tredje sist, og gjorde det fra dødens på en sølebane. Vi blir ikke overrasket om denne går ned mot 14,0, og plukker den med på alt. Er kastrert og behandlet i oppholdet, men rapportene er gode, og når man først tar turen fra Danmark så kommer man med ambisjoner. Bak disse er ikke mange sjanseløse.

Vår rangering : A : 6 B : 9-3-5-4-7-8-1-2 C : 10-11-12

V75-4 : 11 Kleppe Tuå – Er blitt en av de beste hoppene i landet, og leverte en strålende sluttrunde i NM sist. Vi hadde 23,0 s 800m på den, og den tok i helt inn i mål. Nå er den billigere ute, og kommer ikke å bli enkel å stå i mot nedover det lange oppløpet. Skal stå først. 3 Nelson Helen – Er svært grunnkapabel, og gjør en mildt sagt spennende start for Hamre. Står ikke tilbake for noen i dette feltet om den leverer på topp direkte, og skal passes. Er meldt skoløs på alle fire for første gang i karrieren, og det er naturligvis spennende. Må med om favoritten garderes. Motbudet.

Vår rangering : A : 11 B : 3-5-12-10 C : 2-9-7-4-6-1-8

V75-5 : 1 Humble And Kind – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og er veldig på riktig vei. Fullførte fint sist, den er noe billigere ute her, og kommer å få det fine løpet på innersporet. Får den bare luker nedover det lange oppløpet så feller den fort samtlige, og den er spillbar. 11 M.H. Cash Ing – Er MYE bedre enn hva flere tror, og feilet fra seg en klar seier i Sverige sist. Har kapasitet å være med i årets Derby, og står ikke tilbake for noen av disse. Kommer å felle mange nedover det lange oppløpet, og vi blir ikke overrasket om Gøran Antonsen her kan skrelle med et hjemmehåp. Motbudet.

Vår rangering : A : 1 B : 11-3-4-10-12-6 C : 2-5-7-8-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 4 Kinge Svarten – Er det sterke rapporter på, og blir det bare ikke «idiotkjøring» på innsiden her, ja, da sitter normalt Kinge Svarten tidlig i tet, og siden er trolig dette løpet over. Har rett og slett en veldig fin oppgave foran seg, og med 40 000 i andrepremie så regner vi med at flere er interessert i denne ryggen. Klart førstevalg som vi tror mye på. Skulle det likevel være noen som ønsker å svare så kan dette bli kjørt i halsen på 9 Mellem Tyr som var kolossalt god i Sverige sist. Jogget der rundt feltet, og la inn 20,1 s 800m på en imponerende måte. Kommer å få det fine løpet her, og med tempo er den livsfarlig. Motbudet.

Vår rangering : A : 4 B : 9-10-7-12 C : 3-6-1-2-8-5

V75-7 : 1 Mozart B.R. – Er «HALMSTRÅET» i denne åpne V75-omgangen, og hesten vi banker på de flate bongene. Leverte kanskje karriere beste i stayerløpet på Jarlsberg sist, og vi lot oss imponere av sluttrunden den leverte da. Er lynrask fra start, og normalt forsvarer den innersporet. Siden er dette hesten å slå, og er den som sist så blir vi fakta overrasket om den taper. SPILLES! 12 Bold Little Drummer – Fikk fortjent beholde seieren sist, og det var en helt riktig avgjørelse. Er voldsomt spurtsterk, og skulle man gasse litt for hardt på underveis der foran så er denne supergiftig. Må med om favoritten garderes. Motbudet.

Vår rangering : A : 1 B : 12-5-11-7-3 C : 10-8-6-4-9-2

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»