(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med sterke V75-tips - sjekk ut følgende:
* 26. mai - Kr.430 000 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Solvalla. Omsetning: 175 252.
* 18. mai - Kr.430 000 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Gävle. Omsetning: 150 223.
* 6. april - Kr.963 00 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Åby. Omsetning: 192 938.
* 31. mars - Kr.700 000 ble spilt inn i V75-spillet på Andelstorget til Romme. Omsetning: 201 102.

Sendingen begynner klokken 18.30 / V75-1 er i gang klokken 20.25

Jarlsberg og Åmål byr på en svært spennende JACKPOTOMGANG I V75-SPILLET denne kvelden, og det er en omgang med solid potensial. På de flate bongene på Andelstorget banker vi 10 Nelson Dorris (V75-3), og den taper ikke sitt løp om den bare skikker seg. På systemene kan det bli spilt bankerfritt, men vi har enda ikke helt bestemt oss. Sist info bongene blir først klare når det nærmer seg start. Våre komplette tips er som følger:

Våre andelslag på Andelstorget til V75-omgangen tirsdag finner du her

V75-1 : 3 Rockstile R. – Ble trolig noe felt av at den gikk skoløs sist, men var uansett solid i nederlaget. Nå går man tilbake til den vanlige balansen med sko på alle fire, og på den balansen har den vært brenngod. Bør egentlig bli sluppet til tet her, men den kan også vinne dette fra dødens, og skal stå først på ranken. Skulle det bli en veldig kjøring mellom 1 The Way I Talk Ås og vår klare favoritt, ja, da er det 7 Hearts som kan få dette sydd opp. Har funnet superformen hos stall Hamre, og var brenngod til seier sist. Motbudet.

Vår rangering : A : 3 B : 7-1-5 C : 6-4-2-10-8

V75-2 : 3 Marcia Griffiths – Har en smellfin oppgave foran seg i kveld, og den har normalt en god sjanse i et løp som dette. Gikk dessuten godkjent i Åmål sist, og formen er god. I fjor kammet den med seg hele fire seire, og her er vi inne på at det kan være duket for årets første. Settes knepent først i et ellers småskummelt oppgjør. Tungt spill kommer det på den beste hesten i feltet, 5 Sara J.E. Vær dog OBS på at den ikke har vært i nærheten av å løse feilfritt ut de to siste gangene den har vært bak bilen, og sjansene for at den galopperer igjen er store. Blir derfor kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 3 B : 5-4-2-7-12-10-9 C : 1-6-11-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 10 Nelson Dorris – Er MILEVIS bedre enn grunnlaget sitt, og konkurrerer mot seg selv i dette løpet. Var kolossalt god etter en håpløs startgalopp sist, og vi liker utviklingen på denne skarpt. Et bakspor er normalt et pluss med tanke på en feilfri avgang, og den taper ikke dette om alt går riktig for seg. Klar tipsener! 8 Tyri Lea – Ble sjenert til galopp som godtgående sist, og er i flott form. Har ikke den samme kapasiteten som favoritten, men skulle den røre det til for seg så er Tyri Lea en av mange som kan vinne dette.

Vår rangering : A : 10 B : 8-2-7-11-1-12-6 C : 9-3-4-5

V75-4 : 8 Travis – Går ned en klasse når det gjelder motstand her, og skal normalt ha en god sjanse om det bare løser seg litt underveis. Har gjort helt OK løp i langt tøffere omgivelser enn dette på slutten, og den er spillbar mot en billig gjeng som dette. Skal stå først på ranken. 2 Victor C. – Har gjort tre bra løp etter pause, og er i flott form. Har veldig riktige betingelser foran seg nå, den håndterer normalt sporet, og trives dessuten på denne banen. Motbudet.

Vår rangering :
A : 8 B : 2-6-9-4-5-3 C : 1-7-10

V75-5 : 5 Design Superb – Har fått to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Tengsareid, og viste seg frem i en kraftig forbedret utgave sist. Spurtet da meget sterkt etter sene luker, og den varslet rett og slett vinnerform. Her er den igjen billig ute, og er den som sist har den en stor sjanse. Klart førstevalg! 2 Churchill – Er bedre enn raden, og har spurtet veldig bra i to av de tre siste løpene som den har gjort. Var ikke som best nest sist, men da kan den ha blitt felt av banen. Har passende betingelser foran seg nå, og må med om vår ide garderes. Motbudet.

Vår rangering : A : 5 B : 2-8-7-10-6-11-12-9 C : 4-1-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 7 Gejst – Leverte karrierens beste innsats sist, og den var helt utrolig god til seier etter en førsterunde i 11-fart da. Hadde vi kunne stole fullt ut på den, ja, da hadde vi ikke gardert den. Dog har den dager hvor den ikke er like bra, og da kan den også feile. Kommer her ut på en trang bane, og ikke vet vi hvordan den håndterer Åmåls «banekropp». Skal stå først, men vi tør altså ikke å gå «ALL IN». 11 De Facto – Fullførte solid etter et løp i dødens sist, og var god direkte etter pause. Duger i massevis på ren kapasitet, og det skal bli spennende å se den i hendene til Jepson. Motbudet.

Vår rangering : A : 7 B : 11-9-8-3-2-5-4-6 C : 12-10-1

V75-7 : 1 Petite Papillon – Har utviklet seg noe helt voldsomt i løpet av året, og sist var den nesten bedre enn noen gang. Er den hesten i feltet som har størst fordel av distansen, og vi hadde anbefalt et bankerspill om den hadde stått i et annet spor enn innersporet bak bilen. Hadde nemlig det fjerde sist, og da var den ikke i nærheten av å forsvare det. Et annet usikkerhetsmoment er at man letter den i balansen bak, og nå er det skoløs der som gjelder. Plasseres først, men vi avstår fra et bankerspill. 12 Shahjahan T.H. – Har vært tøft ute de siste gangene, og er billigere ute nå. Har fin fart i kroppen sin, og kan muligens avgjøre dette på speed om favoritten blir fast på innersporet. Motbudet.

Vår rangering : A : 1 B : 12-2-4 C : 7-3-9-5-6-8-10

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»