(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med supertips i V4-lunsjen til Sverige - sjekk ut følgende:
* 1. juli - Den store bongen på Nettavisen til Kr.1 181 betalte ut hele Kr.20 943 i V4-lunsjen til Solänget.
* 11. juni - Den store bongen på Nettavisen til Kr.1 181 betalte ut hele Kr.31 139 i V4-lunsjen til Axevalla.
* 29. april - Den lille bongen på Nettavisen til Kr.480 betalte ut hele Kr.19 376 i V4-lunsjen til Visby.

Arvika er først ut denne torsdagen, og her venter et herlig V4-spill. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V4-omgangen fra Arvika finner du her

V4-1 : 2 Balder Face – Ble det feil for sist, mens den vant enkelt nest sist. Har vært veldig bra etter pause, den trives på banen, og dette ser riktig ut på forhånd. Skal stå klart først. 8 Speedy Vici – Er faktisk noe bedre enn raden, og i en solid form. Er bra på sitt beste, og er hesten i mot favoritten i innledningsløpet.

V4-2 : 8 Fröyde – Var klart bra etter pause sist, og varslet form direkte. Husk på at den nå er 40m billigere ute kontra 5 Vidarson V.A. fra løpet femte sist, og er altså svært billig ute kontra det som trolig blir den klare favoritten. Fröyde må derfor prøves som et deilig frekt objekt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 4 Rina C.K. – Gjør årsdebut, og den er betydelig billigere ute enn hva den tidligere er vant med. Har altså vært matchet mot de beste i årgangen, og ingen i dette feltet er i nærheten av noe slikt. Sverre Hjörneröd pleier dessuten å ha hestene sine i orden direkte, og det kan fort være slik at denne er helt «klar». Skal stå først, og vi banker den også i DD-spillet. Bak denne er dette løpet vidåpent.

V4-4 : 4 Wilhelm Tell – Skal være et bra spill i finalen, og vi er inne på at dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Har vunnet 4 av 5 løp som den har gått i tet, og trives i den posisjonen. Spurtet dessuten bra etter pause sist, og varslet form direkte etter oppholdet. Plasseres klart først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»